8 Mart 2014 Cumartesi

Dünya Kadınlar ve Kendini Kadın Hissedenlerin Günü


          Toplumsal yaşamı kontrol altına alayım derken Türk toplumunu kademe kademe sınıflar haline bölerek kadınları da ayrıca hedef almaktadır. Son 11 yıldır baskıcı ve gerici politikalarını toplum üzerinde yaşamın her kesitinde sürdürüyor, uygulamaya çalışıyor. Eşitlik yok olmuş yerine değişik bir sistem gelmiş gibi hissediyorum.

2 Mart 2014 Pazar

Bulunduğum Konumun Adı: “KEZBAN”

Merhaba, öyle bir pişmanlık duyuyorum ki neresinden başlayayım bilmiyorum. Hornette gördüm, hoş biriydi,  “merhaba nasılsın?” yazdım. Bir hafta geçtikten sonra çalışıp spor yaptığıiçin fazla vakti olmuyordu 1 mart 2014 cumartesi gecesi beni evine davet etti.

1 Mart 2014 Cumartesi

Ben, Kim Miyim?


Çocukluk anılarım :)
         Türkiye'nin en güzel şehirlerinden birinde doğdum. Hemen hemen herkesin aklına bir kaç fikir geliyordur, eminim! Lakin çoğunuzun aklına Ege'nin İncisi İZMİR gelmiştir! Gelmelidir! Gelecektir! İzmirli olmaktan onur duymakla birlikte İzmir'e aşık biriyimdir. Senelerden 1993 ve aylardan ise Eylül -en sevdiğim kız ismi, en sevdiğim aydır- yani sonbaharda doğdum. Terazi burcuyum, yani anlayacağınız üzere dengeli görünmeye çalışan dengesiz ve tabi ki ayrıntı düşkünüyüm ayrıca mükemmeliyetçililik sorunum vardır.  İstanbul'da üniversite okuyorum . Blog oluşturma fikri çok öncelerden beri olmasına rağmen, başlamaya fırsat bulamamıştım ya da cesaret edemedim yazılar yazmayı :) Yazarak kendimi iyi ifade ettiğimi düşünüp bir alamete koyulduk gidiyoruz bakalım, güzel sohbetler edelim, fikir paylaşımı yapalım istiyorum. Sizlerden geri bildirimlerinizi de yorumlarınızı da bekliyorum çünkü öğrendikçe gelişeceğimizi biliyorum. Yazmayı düşündüğüm çoğu şey kendi yaşadıklarımdan oluşacağı için biraz melankolik olması muhtemel lakin deli dolu biri olduğumu da söylemeden geçmeyeceğim. İki yıldır yakın arkadaşım olan "Kelimelere Sadakat Entitüsü" blog yazarı, bu işe başlamam da gerekli gazı verdiği için teşekkür ederim.