18 Ağustos 2014 Pazartesi

Dudaklar Birleştiyse Arkadaş Kalamam

Merhaba güzelliklerrrrr.

Zorunlu stajımı bitirdim. Tatilim henüz yeni başlamak üzere(evde boş vakitler).  Hornetten tanıştığım 23 yaşında bir çocuk vardı. Bir haftadır yazışıyorduk whatsapptan ve geçen hafta evine çağırdığı halde ancak 10 gün sonra gitme kararı aldım. Saat 19.00 sularında otobüsten indiğim yere geldi. Yeşil kot şortu, parmak arası terlik(hiç sevmem), sol kulağında biri halka ikisi gümüş nokta küpesi vardı. Sarışın ve dışarıdan bakıldığında dikkat çekebilecek bir kimya mühendisi kendisi. Evinin yolunu tutup yürüdük. Evine gittik. Little caesars'dan iki pizza sipariş verdi. Siparişi beklerken ve yerken televizyonda 2 broke girls dizisini izledik(dolanıyorduk denk geldik ama çok severim o diziyi). Bu zamana kadar olan süre içinde havadan sudan konuşup biralarımızı içiyoruz.

14 Ağustos 2014 Perşembe

Çocukluk Aşkım

Merhaba güzellikler.

Gündelik yazı yazamadım. Ee haliyle hayatımda neler olup bitiyor merak edenler olacaktır. Zorunlu stajımı üniversitede yapıyorum.  2 otobüs kullanıp gidiyorum. Yani totelde 4 kez otobüse biniyorum gün içinde. O otobüsü kullananların hepsi de yaz okuluna kalmış azcık tembel lakin bir o kadar da yakışıklı insancıklar J Bu çok uzun ayrı anlatılması gereken bir konu. Zaten dikkat ederseniz hep başka bir şey yazmak için oturup farklı şeyler yazıyorum. Netice olarak terazi burcuyuz arkadaş!

9 Ağustos 2014 Cumartesi

ANAL SEKS


Merhabalar.

Anal seks nedir?

Anal seks ters ilişki diye de adlandırılır. Anüs [makat/popo/göt/kase(başka da bilmiyorum)] ile yapılan ilişki çeşididir. Sadece eşcinsellerin yaptığını düşünenler büyük yanılgı içindedirler.