28 Şubat 2015 Cumartesi

Aile ile Yaşamak

Yalandı. Dirayetle yazılmış bir yalanı sabırla yaşıyorum. Ailemin yanında olmaktan bahsediyorum. Rol yapmak vardır ya işte ailemin yanında o role bürünüyorum. İnsan aynı anda iki hayat barındarabilirmiş anladım. Rolüm o kadar ağır ki bazen sosyal uygulamalarda sorarlar, rolün nedir diye. Ben bu soruya gerçekten oynadığım rolü söylemek, anlatmak istiyordum aslında. Eve gidiyorum ama ruhumu kapının dışında bırakıyorum daha sonra yeni ruhumu giyip zile basıyorum. Ben içeri giriyorum, ruhum dışarda kalıyor. Lakin içeri giren de ben değilim çünkü o beden benim ruhumu taşımıyor. Benim ruhumu taşıyan beden kapı dışında kaldığı için yeni biz dizi film çekercesine ait olmaya çalıştığım ruha sahip oluyorum. GelGit'lerim var. Dengesizliklerim ondadır. Suskunluğum, nayifliğim ondandır. Yalandan, yalanı yaşamaktan. Yalan iken ailem benimle peki ya gerçek iken?
Bu sorunun cevabını hepimiz iyi biliriz. Yalanı yaşamak acı veriyor olabilir. Bazen öyle zorunluluklar olur ki yapmakla mükellefsindir. Nitekim siyasi seçimlerdeki reylerime bile karışan babam varken benim kendi bedenimi evde taşımak pek olanaklı görünmüyor. Çok zorlanıyorum yalancıyım ve yalan söylüyorum. Yalanı yaşıyorum.

2 Şubat 2015 Pazartesi

LGBT Temalı Diziler

Yabancı dizi izlemeyi hepimiz çok seviyoruz. Öncelikle kendi adıma söylemek gerekirse lgbt teması barındıran diziler daha çok hoşuma gidiyoor :)) O yüzden şu an devam eden iki diziden bahsetmek istiyorum. LOOKING ve PLEASE LIKE ME

LOOKING

 Mini Quuer Qs Folk diyebiliriz aslında.  Birbirlerinden farklı karakterlerde 3 eşcinsel arkadaşın dostluklarını, iş hayatlarını, aşklarını, kısacası günlük yaşamlarında karşılarına çıkan her şeyi anlatıyor dizi. Dizi yarım saate yakın sürmektedir. Komedi-Drama olarak geçse bile komedi unsuruna pek rastlamadım açıkçası. Bana kalırsa 25-30 dk bu dizi için azzzzz :/ Çok güzel gidiyor yani sıkılmadan izleniliyor . Resimdekiler sırasıyla Augustin-Patrick-Dom (Patrick ölürüm sana :P)

Birinci sezon tanıtım videosu

İkinci sezon tanıtım videosu


PLEASE LIKE ME


Josh, kız arkadaşından ayrıldıktan sonra eşcinsel olduğunu fark eder. Tom ve Claire yardımıyla yeni yaşamına kolayca ayak uydurur. Annesi ve babası aydır. Annesi çok tatlı bir kadın olmakla birlikte intihara teşebbüs etmektedir. Josh kendini yeni yeni tanımaya başladığı için saçma sapan davrandığı zamanlar oldukça fazladır. Ergen tavırları ön plana çıkan bu yeni eşcinselin komedi ile geçen yaşamı ve arkadaşlıkları keyifli bir şekilde anlatılmaktadır. Not: Annesini  ve annesinin çevresinde geçen        olayları seviyorummm :))) 


 Tanıtım videosu 











İzleyenler ve izlemek isteyenler yorum atabilir biblolarım :) 

DİPNOT: LGBT temalı filler için sevgili OGBD'nin yazısı için TIK