1 Temmuz 2014 Salı

İbnelerde Sadakat Eksikliği

Merhaba blogcanlar!
Öncelikle 29.06.2014 günü yapılan onur yürüyüşü sonrası blogger buluşması yaptık. Hatta yürüyüşten önce buluşup birlikte yürüdük daha sonra ise İstiklal'de bir teras kafede oturduk. Oturmak ama ne oturmak :)

Kalkmak istemedik hiç çünkü insan kendisini ekstra rahat hissediyor. Feminen davranışlarım olmamasına rağmen ortamın havasına ve neşesine kapılıp "ay"lar "ayol"lar havalarda uçuştuu :)
Bu güzel buluşmaya beni götüren tabi ki bir bebek :D @kelimelere sadakat :)) Kimler vardı diye soracak olacaksınız diye düşündüğüm için hemen sırayla yazayım. @Vida @KelimelereSadakatEnstitüsü @Pistis @MaviGöz @ArnavutKaldırımı @Werther @Haplo @Patrick @KaanArer 'in sevgilisi :) ve de hatırlamadığım bir kaç kişi var sanırım :/
Gecenin en güzel sorusu "En son ne zaman seviştin?" olmuştu. Soruyu güzel yapan duyduğumuz cevaplardı yani @Patrick 'in öğlen seviştim demesi beni benden aldı :) hehehhe :)

Aslında anlatmak istediğim blogger buluşması değil. Bu kadar iyi ve güzel insanlar varken neden hayatlarımıza duygusal anlamda girmeye çalışan insanlar mal ve sadakatsiz olabilir ki? Evet blogger buluşmasından bir gün önce biriyle sevişmiştim. Benimle sevgili olmak istedi ama erken olduğunu söyledim. Zaten duygusal anlamda bir şeyler hissedip gitmedim yanına 4 ay ya da 3 ay önce sevişmiştim en son ve buna ihtiyacım vardı diye gittim. Günün sonunda sevgili olmak istedi. O kadar erken nasıl sevgili olunur ki aklım almadı. Ayrıca bahsettiğim kişi 29 yaşında yüksek lisans yapmış, iş yerinde ise genel müdür olan bi kişilikti. Her şeyin yaş olmadığını kanıtladı sağolsun. Neyse 2 gün konuşmadık pek ama bugün görüşecektik sözde ve ben belki ciddi şeyler düşünürüm umuduyla yazdım.
-Akşam görüşüyor muyuz?
+Hayır.
-Neden?
+Sevgilim var benim. Senden sonra biriyle tanıştım sevgilim var artık.
-Aaa ciddi olamazsın? Ben sana beklememiz gerektiğini söylemişken, sen neler yapmışsın?
+Sen bana kesin bir şeyler söylemedin ama şunu bil ki seni sevdim.
-İyi günler.(içimden düşünüyorum ne sevmesi abicim bu diye ama söylemiyorum çünkü uzatmak istemiyorum)
+Yaz tatilinden sonra görüşürüz yine.
-İyi günler...

Kendimden yaşça büyük birinden beklemediğim bir şeyle karşılaştım. Oysa benim aklımda olan ise zamana bırakıp ne olacağını izleyip karar vermekti ama arkadaş bekleyemedi iki gün bile. Olanları @Sadakat 'e anlattım hemen ve o da buna benzer olay yaşadığını anlattı. Dertleştik onunla yine. Anlamakta güçlük çekiyorum gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum, anlayamıyorum. Hata bende mi yoksa karşıda mı diye düşünmeye gerek bile yoktur. Besbelli hatalı taraf olgun(sözde) işinde gücünde olan adamda.
Bir arkadaşım hep söylerdi. İbne milletine güven olmaz. Onlar sadakatsiz olurlar. derdi.
Ben ise başka birinden hoşlanmaya başladım aslında ama iletişime geçemedim henüz. Söylemeyeceğim şuan sizlere ama şaşıracaksınız. Sizler daha sonra öğrenirsiniz ama @sadakat öğrendi bileeeee :)
ayyy vallaha artık aşık olayım ya 1 senedir yalnızım odun olacağım bu gidişle.

Sözlerimi yeni tanıştığım blogger arkadaşlarıma teşekkür ederek ve memnun olduğumu söyleyerek bitirmek istiyorum. Yakın zamanda yine görüşeceğiz eminim!
Öperim hepinizi. :*

10 yorum:

  1. Gün geçmiyor ki Patrick sevişmesin... :D

    Neyse efenim yazı ile ilgili yorumumuza gelecek olursak, başlığı okuyup da sonra da aaa buluşma yazısıymış ikilemi yaşattın bize :D Sonra yine başlığa döndü. :D Gönül ayrı bir yürüyüş yazısı isterdi ama neys..

    Takma sen öyle 29 yaşındaki doktora yapmış genel müdür kıvamındakilere ( kendine kapmaya çalışıyor ^^ ) İlk günden de sevgili olmak sonra vazgeçmek de neymiş öyle.. Amaaan tip tip insan var boşver sen ;)

    Hem beklemeyle odun olunuyorsa bu yazıyı yazan da dev bir tomruk :D

    YanıtlaSil
  2. Yürüyüş için yazacaktım aslında ilk sonradan içimdeki olayı yazmışım karışık ya yazılarım gibi ben de karışığım. Beni çözmek için alt yazı lazım:) katıldığım ilk pride olmasına rağmen çok eğlendim kiiiii:) o adam da salak çıktı ben yine inziva vakti yani :)

    YanıtlaSil
  3. Adam harbiden malmış. Biz de çok eğlendik ve bizde seni çok sevdik :) Nice buluşmalara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsanlar farklı farklı işte ne yapacaksın mavi gözüm iki gözüm:) memnun oldum ben de tanıştığıma :)

      Sil
  4. ben de görüşmek istiyorum ama yaaaa...

    bu arada ibne milletine güven olmaz deyince sanki geri kalanı güvenin şahı mı? anlayacağın güven hep büyük bir problem.. ölüme teşne yazımın da nedenidir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Kaan, ben de görüşmek isterdim ama askerdeydin o zamanlarda :) Şuan ailemin yanındayım ama okul zamanı İstanbul'da olacağım. Tekrardan buluşma falan yapabiliriz ;)

      Güven çağımızın en büyük sorunu diyerek de cevaplamış olayım yorumunu. Güvenli hayatlar yaşaman dileğiyleee.

      Sil
  5. biri buluşma mı dedi? ben de istiyoruuum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yarın bir buluşma olacak diye biliyorum ama ben İstanbul'da değilim şu an o yüzden gelemeyeceğim. Kaan Arer'in sitesinde buluşma ile ilgili bilgilendirme olacaktır mutlaka. Bir bak istersen:)

      Sil