9 Ağustos 2014 Cumartesi

ANAL SEKS


Merhabalar.

Anal seks nedir?

Anal seks ters ilişki diye de adlandırılır. Anüs [makat/popo/göt/kase(başka da bilmiyorum)] ile yapılan ilişki çeşididir. Sadece eşcinsellerin yaptığını düşünenler büyük yanılgı içindedirler.

Kızlığını bozmak istemeyen genç
kadınlar erkek arkadaşlarıyla anal ilişki yaşamaktadır. Bir çok insan anal sekse karşı ön yargılı, bilmedikleri durumlar hakkında genelde kötü sözler söyleriz lakin anal seks güvenli ve doğru şekilde yapıldığı zaman çok keyif ve eğlenceli olabilir. Aramızda kalsın ama bağımlılık yapıp devamlı arzu edebilirsiniz. :))



Anal seks hakkında kulaktan dolma bilgiler!

Anal seks acı verir: Eğer bu konu hakkında bilgisiz iseniz acı çekmeniz normaldir. Herkes anal seks yapmak istemez. Bazı insanlar ise sadece anal sekle orgazm -anal seksle bir kere orgazm oldum- olur. Anüs gevşetilmemiş olduğu sürede girmeye çalışıyorsa çatlama/incinme olabilir. Yani anal seks bir anda çatara patara yapılmaz. Partnerler anal seks yapmayı istemeli. İsteksiz yapılan hiç bir şey zevk vermez! Anüsü gevşetmek gerekir. Farklı çeşitlerle gevşetme mümkündür. Aklıma gelenler; rimming(anüsü yalama/dilleme), hafif hafif parmakla masaj ve ardından ufak temaslar, penis içeri girerken kesinlikle ama kesinlikle kayganlaştırıcı sürülmeli veya krem, ilk girdiğinde birazcık bekledikten sonra yavaş yavaş git gele başlamalı ya da ilk girdikten sonra çıkıp 10 saniye sonra tekrar girip ondan sonra yavaş yavaş devam edilmeli. Böylece anal seks acı vermez zevk verir:)

Anüs pistir: Popomuzun pis olduğunu "anne bitti" diye seslendiğimizde anlamıştık :) Bir kaç yöntem vardır.
Müshil ilacı kullanıp tamamen içini temizleyebilirsiniz ama bunu yapan kaç kişi var bilmiyorum. Diğer bilindik yöntem ise temizlerken elbette su kullanacağız. İçinize hafif ılık su alıp bırakacaksınız. Aman ha soğuk su almayın içinize karın ağrısı yapar! Alafranga tuvaletlerde musluğu açınca temizlemiş olursunuz ama bu yöntemi acil durumlarda yaparsınız ancak. Tamamen temiz olması için duş almanız gerekmektedir ve duş musluğu ile güzelce temizleyebilirsiniz. Böylece anüs pis değil temiz olur :)

Anüste çok bakteri vardır: Temiz olmayan bütün her şey hastalık riski taşıdığı için, anüs temiz olduğunda bakteri taşımaz.

Anal seksle AİDS olunabilir: AIDS olayı çok uzun bir olay olduğu için onu şimdi uzun uzadıya anlatamam ama aids olsun veya olmasın her zaman güvenli seks yapmanızı tavsiye ederim. Cinsel ilişkiyle AIDS dışında bir çok hastalık bulaşabilir.Yapmanız gereken oldukça basit! Condom/Prezervatif kullanacaksınız.
Kullanmalısınız! Condomsuz ilişkiye hayır! Noooo! Böylece "AIDS bulaşır mı?" diye düşünmezsiniz. :)

Dışkıyı tutamama: En çok duyulan laftır. Dışkıyı tutamayan insanlar aynı anda iki,üç penisi içine alan ve de kocaman materyalleri götüne-sinirlendim kibar olamayacağım- sokan insanlardır. Arkadaşlar size çok klişe bir atasözü söyleyeyim beni daha iyi anlarsınız. HER ŞEYİN FAZLASI ZARAR. Umarım ne demek istediğimizi anlamışsınızdır. Yani abartmazsanız dışkınızı tutarsınız.


Anal seks hakkında çok yazı mevcuttur neredeyse hepsini okudum sayılır zaten aşağı yukarı aynı şeylerden bahsediyoruz. Yapılan uygulamalar belli başlı şeyler olduğunu düşünürsek yazılar da birbirine gayet de benzeyebilir.
Sanırım 4 kez anal ilişki yaşadım ve birinde orgazm o da İBNELERDE SADAKAT EKSİKLİĞİ yazımda anlattığım kişiyle olmuştu :) O kadar güzel seksti ki halen canım çeker arzularım :) Demek istediğim bir kere yapıp az zevk alınca vazgeçmemek. Doğru şekilde yaptığında orgazm olursun. Anüsümüzde o kadar çok sinir ucu var ki zevk almamanız imkansız ama zevk almak var zevk almak var. Önemli olan tavana ulaşmak! Hafif acıyla başlayıp muhteşem zevke dönüşmesi o ilk baştaki acıyı unutmaya yarar. Bütün vücudun kasılacak kasların kendi içinde savaş verecek. Boşalmaya yakın, uçurumdan düşmüş hissi yaşıyorsan orgazm olmuşsun demektir :) Herkese tavsiye ederim :)

4 yorum:

  1. Sondaki orgazm anını anlattığın bölüm gözü olmayanın bile canını istetir :D Bilgilenmek için güzel bir yazı olmuş ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim bay gay :) daha detaylı anlatmak isterdim de pek alakalı olmaz diye :) başka zaman artık:))

      Sil
  2. asd.Yaa valla çıkamayacağım gay sitelerinden arkadaş.sizler ne eğlenceli ne tatlı anlatım tarzı olan insanlarsınız yahu.Yuh yani...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni yerim :) bu zamana kadar aldığın en iyi yorumdu. Teşekkür ederim güzellik :)

      Sil