14 Ağustos 2014 Perşembe

Çocukluk Aşkım

Merhaba güzellikler.

Gündelik yazı yazamadım. Ee haliyle hayatımda neler olup bitiyor merak edenler olacaktır. Zorunlu stajımı üniversitede yapıyorum.  2 otobüs kullanıp gidiyorum. Yani totelde 4 kez otobüse biniyorum gün içinde. O otobüsü kullananların hepsi de yaz okuluna kalmış azcık tembel lakin bir o kadar da yakışıklı insancıklar J Bu çok uzun ayrı anlatılması gereken bir konu. Zaten dikkat ederseniz hep başka bir şey yazmak için oturup farklı şeyler yazıyorum. Netice olarak terazi burcuyuz arkadaş!



Yine stajdan yorgun,bitkin bir şekilde çıkıp eve doğru süzülmek üzere yola çıkmıştım. ikinci aktarmamı yapmak için belediyenin önündeki durağa yaklaştım. Durağın içi kalabalıktı. Yan tarafına geçip beklemeye başladım. Kulağımda ise “Gülşen – Bir Taraf Seç” çalıyooor idi. Birinin bana baktığını sezdim -6.hissim kuvvetlidir- ve kafamı durağın içine doğru çevirdim. Ahanda ne göreyim ilkokuldan arkadaşımı karşımda görüyorum. En son 8 sene önce sınıf arkadaşımdı.


Yanına gidip kulaklığımı çıkarıp tokalaştım. Acayip şaşkındım, çok kilo almıştı. 8 sene aynı sınıfta okuduğum çocuk yaşlı babalar gibi olmuş. Ben onun yanında çok güzeldim. Benim davranışlarım artık daha dikkatli kontrollü olduğu için değiştiğimi düşündü bir an bile olsa. O da şaşkındı. Gözlerindeki cümleleri okudum. “kız,top,layt,....” sıfatlarını artık yakıştıramayıp, “bu çocuk değişmiş artık eskisi gibi değil” diye düşündü taaa en derinden okudum.

15 dakikalık sohbetimizde okullarımızdan bahsettik. Meğersem bizimki doğu şehirlerinden birinde inşaat mühendisliği okuyormuş. Çocuk anlatıyor, göbeğine bakıyorum. Çocuk anlatıyor,göğüs yağlarına bakıyorum. Çocuk anlatıyor ben baktıkça bakıyorum. Obez olmuş olabilir:/ ayyy ilkokuldayken çok hoşlanırdım bundan. Ergenliğe girdiğimiz zamanlarda ereksiyon olduğunda belli olur mu diye çocuğun orasına bakardım. Beden eğitimi derslerinde bile onu boxerla görünce baktıkça bakasım gelirdi. Ona dokunmak için kafamda çeşitli oyunlar kurardım. Keşke bir kere penisini elleseydim diye düşünürdüm. İyi ki dokunmamışım. Midem bulandı ya off! Şuan hayalimdeki arkadaşım öldü resmen o derece.


Daha fazla uzatmayım sevgilim öldü güzellikler!  I am  single.

8 yorum:

  1. "Ergenliğe girdiğimiz zamanlarda ereksiyon olduğunda belli olur mu diye çocuğun orasına bakardım." ahahah ne kdar üstüruplu bir cümle olmuş :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç öyle bi çabam olmadı ama bilemiycem OGB' cim :) ha bir de çocuk olduğumuz için daha safız yani ondan :)

      Sil
  2. O zaman anılarında eski yakışıklı haliyle kalsın son halini unut gitsin :P Önceden sana oturttuğu kız top layt sıfatlarını ona yutturmuş olmanda beni rahatlattı valla :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen güzellik! İyi kapak oldu ama dediğim gibi şaşkınım halen baksana basit bi karşılaşma olmasına rağmen üşenmedim yazı yazdım hehhe

      Sil
  3. "Keşke bir kere penisini elleseydim diye düşünürdüm. İyi ki
    dokunmamışım. Midem bulandı ya off! Şuan hayalimdeki arkadaşım
    öldü resmen o derece."

    Ahahahahaha :D ay aynen iyi ki yapmamışsın, bak bir hayrı varmış bunun demek ki. İşte sana sataşan o bağnazların hepsinin hali böyle.

    Üniversitede staj, oldukça ilginçmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tiffanycim aynen bak hayrı varmışşş :) ama o zamanlar önündeki şişkinliği benim tüm dikkatimi oraya çekiyorduuuu :)
      Ayrıca üniversitede öğretmenler dışıda çalışan bir sürü personel ve haliyle bölüm mevcut :) teknik hizmetlerden muhasebe hizmetlerine kadar departman var.

      Sil
  4. ''Çocuk anlatıyor, göbeğine bakıyorum. Çocuk anlatıyor,göğüs yağlarına bakıyorum. Çocuk anlatıyor ben baktıkça bakıyorum. Obez olmuş olabilir:/ '' burda koptum xD
    O eciş bücüş kalmış yanında iyi de olmuş geçmişin acısı çıkmış ;) Şimdi kim daha iyimiş öğrensin bakalım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimizin öcünü aldım bebeklerimmm :) o obez olmuş ben ise yakışıklı sevimli erkek :) takdiri ilahi diyoruz buna :))

      Sil