18 Ağustos 2014 Pazartesi

Dudaklar Birleştiyse Arkadaş Kalamam

Merhaba güzelliklerrrrr.

Zorunlu stajımı bitirdim. Tatilim henüz yeni başlamak üzere(evde boş vakitler).  Hornetten tanıştığım 23 yaşında bir çocuk vardı. Bir haftadır yazışıyorduk whatsapptan ve geçen hafta evine çağırdığı halde ancak 10 gün sonra gitme kararı aldım. Saat 19.00 sularında otobüsten indiğim yere geldi. Yeşil kot şortu, parmak arası terlik(hiç sevmem), sol kulağında biri halka ikisi gümüş nokta küpesi vardı. Sarışın ve dışarıdan bakıldığında dikkat çekebilecek bir kimya mühendisi kendisi. Evinin yolunu tutup yürüdük. Evine gittik. Little caesars'dan iki pizza sipariş verdi. Siparişi beklerken ve yerken televizyonda 2 broke girls dizisini izledik(dolanıyorduk denk geldik ama çok severim o diziyi). Bu zamana kadar olan süre içinde havadan sudan konuşup biralarımızı içiyoruz.



 Neyse dizi bitince filmlerden konu açıldı ve bilgisayarını kapıp korku filmi açtı kolunu omzuma attı. Azcık ilgilenmeye başladı. Benim de ilgi hoşuma gittiği için başımı omzuna koydum. Birden bana bakıp "titriyorsun" dedi. Halbuki titremiyordum. Dudaklarıma doğru yanaştığını  fark ettim. Aklımda milyon tane soru işareti vardı. Hiç bir ciddi konu konuşmadan bu olmalı mıydı diye kafam içinde ince hesaplar yapıyordu. Öpücük kondurdu dudağıma. Öpüşmek istediğinin farkındaydım biraz engel olmaya çalıştım ama benim gibi libidosu her zaman tavan olan birisi için bu çok zor bir olaydı. bir kaç kez öptükten sonra boynuma bir buse kondurdu. Hatta boynumu emmeye başladığını fark edince de "eve gideceğim" diye uyardım. Uyarı ardından tekrar dudaklarıma yöneldi. Öpmeye başladı ve bu sefer karşılık verip öpüşmeye başladık. En son haziran ayında öpüşmüştüm. Hoşuma gidiyordu öpüşmek. Her an daha fazlasını istiyordum. Kendimi çok zor tutuyordum başka adım atmamak için çünkü bundan bir kademe ilerisi çok farklı olacaktı. 10 saniye ara verip tekrar tekrar öpüşmeye devam ettik. 20 dakika öpüşmüşüzdür. Tabi ki öpüşme artık başka yerlere gitmeye başlıyordu. Elini erekteme attı okşamaya başladı. Ben ise öperken sadece boynunu okşuyordum ellerimle.

Benim elimi alıp erektesinin üstüne götürdü. Elimi göğsünde tuttum. İkinci götürme girişiminde ise azıcık daha elim aşağı kaydı. Ancak üçüncü hamlesinde elim tamamıyla ereketesinin üzerindeydi. Biraz heyecanlandım çünkü çok hoştu(eve geldiğimizde penye şort giymişti yani gayet anlaşılıyordu kıvrımları). O beni, ben onu okşayarak öpüşmeye devam ediyorduk. Sonrasında kafamdaki düşünceler ağır bastı ve geri çekilip konuşma gereksinimi duydum.


Bi ton insanla tanıştım. Geneliyle dışarda buluştum ve bir kahve içip bir daha iletişim yaşayamadığım insanlar oldular. Evine gittiklerim ise az ya da çok cinsellik yaşayıp bir daha iletişim yaşayamadığım insanlar oldular. Ayrıca ben İstanbul'da okuyorum ve haliyle okul zamanları İzmir'de değilim. Eşcinsellerin genelinde sadakatsizlik söz konusu olduğu için seni uyarmak istedim. Beni yanlış anlama senin şahsına söylemiyorum ama aradığım tek gecelik ilişki veya tek günlük kahve olayı falan değil. Sevgilimle bunları yapmak istiyorum. Dedim..

Söylediklerimi onayladığını söyledi ve geri çekildi biraz suratı düştü. Reddedildi gibi oldu ama ben onu orda reddetmek için söylememiştim. Öpüşmeye devam edebilirdik ama en azından ne amaçla öptüğünü bilecekti. Kendini bayağı geri çekti oturdu öyle koltuğun bir ucunda. Ben de diğer ucunda oturdum ve açtığımız filme bakmaya başladım. Trip atıyoruz gibi bir şey oldu ikimiz açısından da. Bir süre geçtikten sonra telefonunu eline aldı. Ali diye bir arkadaşıyla kavga etmeye başladı. Neymiş efendim çocuk beni kıskanmış, buna trip atmış falan. Bayağı bayağı ortam gerildi. Bu onunla konuşuyor ben bilgisayar ekranına bakıyorum. Ama içimden de öpüşmek istiyorum dokunmak istiyorum. Çocuk benimle ilgileniyor galiba dedi.  Onunla seviştin mi dedim. Birazcık kızdırdı bu sorum onu. Bu soruyu sordum, lakin çocuk neden beni kıskansın? tanımıyorum etmiyorum netice de.

Modu düştükçe düşmüştü saat 21.45 falandı, kalkıp gitmeye yeltendim. "Gidiyorum ama kızgın olduğum için değil, bunun altında başka bir şey arama. Sadece gergin ortam daha da gerilmesin diye gidiyorum. Daha sonra tekrar buluşuruz" dedim.  Otobüse kadar eşlik etti. Eve geldiğimde, geldiğime dair mesaj attım.

İçimden anılar : Eve geldim.
O : tmam
İçimden anılar : İyisin değil mi?
O : eh
İçimden anılar : Benden yana bir problem varsa söyle lütfen.
O : Hyr ama arkadaş kalmak daha iyi
İçimden anılar : Neden fikrin değişti?
O : Bilmiyorum ben ya sorun sen değil
İçimden anılar : Bak seni uyarmamın nedeni de buydu. O anda istekli olup sonradan istememe olayını ben gerçekten anlamıyorum. Deli gibi seni öpmek istediğim halde kendimi tutmaya çalıştım.
O : Özür dilerim
İçimden anılar : Yani başlanmayacaksa  bu tarz adımlara gerek yoktu. Özür dile diye demiyorum yanlış anlama ama neyse sorun değil zamanını aldım iyi şanslar.



Aynen böyle oldu son konuşmamız. Gerçekten bu durumu anlayan biri varsa bana anlatsın artık bu durumdan çok sıkıldım. Olamayan sevgili adayım +1 oldu. Sevgiliyi geçtim sevgili adayım bile olmuyor artık. İnancımı her gün bir kez daha kırıyorlar. Kırıldıkça daha hırçın daha keskin oluyorum. İyi davranmam gereken birine bu olaylar yüzünden kötü davranacağım ve belki hayatımın fırsatını kaçıracağım. Şimdi düşünüyorum da kendimi iyi ki durdurmuşum yoksa cinsellik yaşadığım için pişman olacaktım. Üzgün değilim fakat değişik bir hissim var tarifi biraz zor. Bez bebeğinin içindeki elyafların dışarı çıktığı zaman çocuğa hissettirdiği his gibiyim. Nasıl kapatacağım yazıyı bilmiyorum o yüzden bu yazı açık kalsın. Yarım kalan yazı olsun. Yarım kalan sevişme olsun. Yarım kalan film olsun. Yarım kalan randevu olsun. Bir daha yarım kalan İÇİMDEN ANILAR olsun.

Not: Asla yazdığım yazıları baştan okuyup kontrol etmem haliyle devrik veya yanlış yerler illa ki vardır. sori.

16 yorum:

  1. tatlıcım bence bunlar seni fak badi görmek isteyen duygusuz öküzler.Zamanını kaybetmemene sevindim. Ynındayken neden beyinleri çalışmıyo sanki dmi??

    ama üstüne alınma...

    Kızların genel ruh halidir bu.Yani adamlar gelir,sikmeye çalışır,azıcık akıllanan kız önce duygu der ve o duygulu herifi bulana kadar baya insandan trip yer...

    Sonuç : Hala beyaz atsız adonisli bir prens seni bekliyor. (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O prensi bi bulsam yicem ama bulamadık ne yazık ki :/

      Sil
  2. Sanırım kendini geri çekmen onda reddedilme duygusu yaratmış, sonrasında ise reddeden sen değilsin benim kafasına girmiş olsa gerek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Reddetmek için değil sadece öptüğünde ne amaçlı öptüğünü bilmesi için uyardım onu. Ne demiş Kayahan, bana yine hasret, bana yine hüsran. Bana yine esmer günler düştü eyvaaah

      Sil
    2. eneem o nasıl güzel şarkıydı öyle bak aklıma düştü youtube başvurdum :D

      Sil
    3. Dinle canım ben de güzel şarkı bitmez :))

      Sil
  3. Plazacığıma katılıyorum. Benim yazıdan çıkarttığım sonuç çocuğun seni sadece cinsellik için istediği. Ne kadar doğrudur ne kadar yanlıştır bilemiyorum ancak ben bu sonucu çıkarttım. Zaten hornetin tamamı olmasada geneli cinsellik peşinde. Seni seks objesi olarak görmelerine izin verme en doğrusunu yapmışsın ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet! Tam ateşli olaya başlıyorduk ki durmak istedimm. Anlamıştım hissettim. Gururum kırıldı biraz ama napalım unuturuz.

      Sil
  4. İyi etmişsin bence :D Bazen insanlar o anın etkisine dalıp sonrasında pişman olacakları cinsellik talebinde de bulunabiliyorlar. Mesela ben gibi :D O yüzden karşıdaki kişinin ayaklarını yere basması tabiki ilişki için ikinci katman sigortası oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O yüzden dikkatli olmak gerek diyoruz değil mi ;) ?

      Sil
  5. Belki de gecenin körü olduğundandır ama anlayamadım. Şimdi tam olarak noldu orada. Senin geri çekilmeni acayip derecede tavır yaparak reddedilme olarak algılayıp büyüttü mü? Sanırım böyle oldu. Cinslik her şekilde ve her konuda karşımıza çıkabiliyor sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çocuk sadece seks istiyormuş anlaşılan. Buradaki en büyük hüsran ise ikimizin farklı şeyler istemesi ama görünürde aynı şeylerden bahsediyoruz. Neden böyle olduğunu inan ki ben de anlamadım ama olayı tamamen yazdım. Belki sizler anlayabilirsiniz diye.

      Sil
  6. Ben çok iyi anlıyorum seni çünkü bayadır ben de böyle bir dönemdeyim. :D

    ABİ BİRİYLE OTURUP BİŞİLER PAYLAŞMAK İSTİYORUM DİREKT G***NÜ BAŞINI S****İ AÇIYOR. Hayır neden her şey ''mutlu son'' ile bitmek zorunda? İnsanlar gerçekten iletişim kuramıyorlar artık, seks denilen illet bir çok beyini yok ediyor. Bir dönem gelir rastgele insanlarla yatmayı sorun olarak görmezsin, fuckbuddylerin olur düzenli görüştüğün, cinsellik yaşadığın ama duygusal bağ kurmadığın kişiler olur. Sonra o dönem eninde sonunda kapanır yani çünkü seksi tatmin edici yapan şey bence kesinlikle aradaki duygusal bağdır. Bir süre sonra ha mastürbasyon yapmışsın, ha rastgele biriyle sevişmişsin ikisinin verdiği tatmin duygusu aynı oluyor.

    Allah, aklı fikri çükünde olanlarla karşılaştırmasın ya ne diyim. :D Zor işte, dediğin gibi bu tür insanlarla tanıştıkça acaba diyorsun, inancın yitiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi insanların olduğunu düşünüyorum. Önemli olan onlarla rastlaşmak ve anlaşmak. İnancımızı yitirmeden herkese saygı göstererek insanları tanımaya başlasak çok daha mutlu olacağız. Hakkımızda hayırlısı diyorum ne diyim.

      Sil