30 Kasım 2014 Pazar

Ayların Özeti.

Merhaba güzelliklerrrr

Yaz tatili bitti okul başladı sonra sınavlar başladı sonra evime gittim sonra geri geldim ancak buralara girip yazma fırsatım oluyor. Sizlerle iletişimim zayıfladı biliyorum ama maillerime baktığımda da sizlerden pek bir şey gelmemiş yani çok hatalı değilim :)

Arkadaşlarımla aramda problemler oluşmaktaydı çünkü gereksiz alınganlıklar yapan arkadaşlarla dolu bir çevrem var. ee her zaman da ben alttan almayınca hır gür çıkmaktaydı lakin tatlıya bağlanıp unutuluyor. Yine de hepsi ayrı ayrı bir pırlanta kadar değerlidir. Onları kocaman öpüyorum.

Sınavlarım kötü geçti, bir hafta içinde 10 tane sınava girerseniz sizin de kötü geçer. hadi ama çalışmadın dediğinizi duyar gibiyim. ama vallaha çok bunaldım artık okumak istemiyorum iş sahibi olmak istiyorum. 4 senedir üniversitedeyim, bana da hak verinn :)

En yakın erkek hetero(4 yıllık arkadaşım) arkadaşıma açıldım. kendisi bu konularda bilgi sahibi olmayıp ve hiç gey arkadaşa sahip olmayan cinsten bir erkekti ama gerekli çabalarım sonucunda gey olduğuma inandırdım. Adam inanmadı ve beni saaatlerce uğraştırdı. az kalsın sevişirken foto çek getir diyecekti lakin başka ortak arkadaşları devreye sokup yemin ettirdik anca inandı garibim :) Aynı zamanda yakın bir kadın hetero(6 yıllık)arkadaşıma daha açıldım. ee tabi onun tepkisi gayet sıradan her kadının verdiği tepki, ne olursan ol arkadaşımsın dedi. Totalde açıldığım insan sayısı 14 oldu :D yuh yani yakın arkadaşlarımın hepsi öğrendi neredeyse ama o kişilerin hepsi birbirini tanımıyor :)

Merak edenler için duyuru olsuun hala yalnızım :)

Ayrıca ekim ayında sevgili blogger Kaan Arer'in düzenlediği her ay gerçekleşen toplantıya katıldım. Orda benim çenemin düşüklüğünden insanlar rahatsız olmuş olabilir ama gelen arkadaşların çoğu 17-18 olduğu için abilik yaptık biraz hehehe :) o buluşmada olup ismini hatırlamadığım insanları öpüyorum hepsini tek tek.

İletişime geçmek isteyenler mail yoluyla etkileşim sağlayabilirlerr. Ha aklıma gelmişken söyleyeyim hetero bir arkadaşımla aniden gelişen sevişme anımı da anlatacağım ama biraz uzun -2 kez olunca  - olur diye daha müsait bir zamanda yazacağım mutlakaaaa. Takipte kalın Öperim!

6 yorum:

  1. Heterolarla sevişmeyen bi biz kaldık galiba :D Bekliyoruz merakla ( Ben Ex Maviş) :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hehehe iyi bir şey değil be Volkan'ım :) yazacağım bakalım :))

      Sil
  2. Toplantıya çok sonradan katıldığın için detaylı bir yorum yapamadığını düşünüyorum, yoksa eleştirilerini isterdim...

    Açılma konusunda 14- 15-16 gibi hedefler belirleyip ilerlemediğini biliyorum ama neden saydın ki :D tuhaf geldi yani..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Kaan, elbette sayarak açılmıyorum ama bi düşündüm açıldığım kişileri yani haliyle saymış oldum :) Tuhaf gelmesin insanoğlu olarak değişik ve karmaşık bir varlığız :)

      Sil
  3. bi ara da yalnız bloggerlar toplantısı yapalım :D açıldığın 4 yıllık erkek hetero arkadaşını çok merak ettim, bi insan neden buna inanmak için delil ister ki? garip ama ilgi çekici :) acaba nasıl birisi?.. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstedi ama arkadaşımı çok seviyorum ve hatta bir tane gay arkadaşımla da tanıştırdım :) gayet memnunum anlattığıma :)

      Sil