15 Eylül 2014 Pazartesi

Göz Yaşlarımın Tadına Bakmadan Elleriyle Silsin İstiyorum

Merhaba güzel blogggggerlar. Rahatlamak istiyorum diye iki kelam bir şeyler yazayım ki bütün enerjimi atayım buralara çünkü yoğun duygularım var. Yoğun düşüncelerim. Kader kısmet deyip geçişlerim var benim. Üniversite başladığı zaman farklı yoğunluklarda geçen zamanımı yaz tatilinde ise boşluğun yarattığı yoğunluğu anlamış değilim. Bir şey yapmasam bile ekstra ekstra yoğunum gibi. Maddi sıkıntı, aile sıkıntısı, yalnız yaşamaya alışan insan sorunları, arkadaşlarla sorunlar, sevgilisiz yaşamın getirdiği boşluk duygusu ve daha nice kafama takılan sorunlarla boğuşuyorum. Hepsi kendi içinde dallanıp budaklanan ve çözümlenemeyen vakalar. Geceleri ise ağlayarak yatmalar çoklaştı bu sıralar. Kendimi uzay boşluğuna düşmüş hissediyorum. Ellerimden tutulmayı bekleyen bir varlığım. Aslında bir varlıktan öte insan olmaya çalışan bir gencim lakin alt tabakada yaşayınca değerin kalmıyor. Paranın, arkadaşlığın, ailenin yetmemesi kişiyi en alt tabakaya itmekte. Ya param yok diye en yakın arkadaşım bana yemek ısmarlamadı. Ben ki ona karşı hiç bir şeyi kıskanmazken onun bu kadar gaddar olmasını anlayamıyorum. Haliyle evden dışarı çıkamıyorum. Ekonomik özgürlüğün bu denli önemli olduğunu öğrenciyken anlamak hayatın bana karşı bir cilvesi sanırım. Sağlık sigortası olmayan bir insanım düşünün halimi. Ağlanmış bulunuyorum şuan buraya işte tam da doğru duyguyu lanse ettirdim sizlere. 
Sanki her sorunu aşacak güce sahip gibiyim ama yalnızlığım getirdiği o boşluk duygusu dolmayacak. En güzel yaşlarım yalnız geçiyor. Sırtımı yaslayacağım birini istiyorum. Gözlerime bakınca ne demek istediğimi anlayan birini istiyorum. Öpülmek istiyorum. Öksürdüğümde sırtıma vuracak birini istiyorum. Sinemada elimi tutmak için zaman kollayan birini istiyorum. Sarılarak kitap okuyabileceğim birini istiyorum. Yüzüne yaptığım tatlıdan sürüp kaçmak istiyorum. Beraber koşuya çıkıp yarış yapmak istiyorum. Fuardaki oyuncaklara gidip çığlığını dinlemek istiyorum. Göz yaşlarımın tadına bakmadan elleriyle silsin istiyorum. Aşkla sevişmek istiyorum. Onunla hayal kurmak istiyorum. Onunla plan yapmak istiyorum.  Siz şuan isteklerimi okumadan yazıyı bitirmek istiyor olabilirsiniz. Ben istiyorum. Hayatımı güzelleştirecek birini istiyorum. Bana anlam katacak. Gülüşümün nedeni olacak birini istiyorum. İnsana aşık olmak istiyorum cinsiyete değil. Hiç aklımda yokken sarılıp koklanmak istiyorum. Farklılık yapıp dudak yerine gözlerden ve  elmacık kemiklerimden öpülmek istiyorum. Beni değiştirmeye çalışmadan sevsin istiyorum. Ona dokunurken o hazzı hissetmek istiyorum. Birbirimizden tahrik olalım istiyorum. Uçurumun kenarında öpüşen iki sevgili gibi olmak istiyorum. Yıllardır kimsenin bana aşık olmamasını avantaja çevirip duygulu anlar yaşamak istiyorum. İçimde saklanacak anılar yaşamak istiyorum. Buraya yazacak kadar değerli biri olsun istiyorum.  Ben aşık olmak istiyorum. Bitmeyen umudumla aşka sarılmak istiyorum. Aşka uçma kanatların yanar diyen şaire aşka uçmadıktan sonra ne yapayım kanadı diyen şaire katılıyorum. Ben istiyorum. Ben güzel istiyorum. Ben özel istiyorum. Ben istiyorum. Ahh ahh içimdeki şeyleri anltabildim mi bilmiyorum. Belki paylaştıktan sonra salakça bulup silerim bu postu. Terazi burcu olmak bunu gerektirir.

Not: Yazdıktan sonra kontrol etmedim. Yazım hatası varsa affınıza sığınıyorum. Öperim. 

7 yorum:

  1. hayatımızda böyle dönemlerden geçiyoruz iyi tecrübe oluyor insana ama o an çok canını yakabiliyor,
    dilerim en kısa zamanda atlatır
    ve kalbinin sesine ses veren birinin yansımalarını anlatırsın bize :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maviciiim benim. Yüreğinin güzelliğini çok iyi hissediyorum. O dediğin zamanlara erişirsem ne mutlu bana :)

      Sil
  2. Bu zamanlarda geçecek emin ol, belki cımbız olacak ama "maddi olarak sıkıntı çektiğin bir dönemde sana sırf bu nedenle yemek ısmarlamayan bir kişiye arkadaş dememelisin"

    +aşk isteyince olmuyor işte pat diye olur haberin yokken oluyor ;) senin de olacaktır bir gün emin ol ve bugünlerin geçeceğini de bil. Yazında dursun ilerde burada dert yandığın şeylere kavuştuğun zaman "ah ah neydik ne olduk dersin"

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. OGBD'cimmm! Haklısın zaten arkadaşlığımız bitti denilebilir. Sadece o yüzden değil ama bardak doldu sanırım.
      +O söylediğin aşk meşk beni bulamıyor yaa ne yapıcaz bakalım:) Aniden geliverirse daha iyi olacak zaten. Tamam postu da silmeyeceğim içimden anı olarak kalsın buralardaaa;)

      Sil
  3. Kuzummm keşke yanında olsaydım da sana şöyle kocaman bir sarılsaydım. O arkadaşının(!) yaptığı o kadar karaktersizce bir davranış ki. Bugün senin geçtiğin sıkıntılı dönemden yarın kendisinin geçmeyeceğini nereden biliyor? Neyse ki arkadaşlığınızın bittiğine sevindim zira o senin hiç arkadaşın olmamış. Çıkarcı bir karakteri varsa demek. Aşk konusunda da O Gayciğime katılıyorum bir anda pat diye çıkar karşına neye uğradığını şaşırırsın :) Senin dertleşmeye ihtiyacın var ve ne zaman dertleşmek içini dökmek istersen dinlerim seni istersen yaz bana iletişime geçeriz :)

    Kocaman öpüyorum seni her şey geçecek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sarılsaydın ağlasaydım iyi olurdu! O beklediğimiz aşk gelsin artık baksana deli olduk böyle :) Pat diye bekliyorum bakalım hadi inşallah:)) İyi ki varsın, varsınız! Teşekkür ederim ben de seni öpüyorum kiii :)

      Sil