1 Mart 2014 Cumartesi

Ben, Kim Miyim?


Çocukluk anılarım :)
         Türkiye'nin en güzel şehirlerinden birinde doğdum. Hemen hemen herkesin aklına bir kaç fikir geliyordur, eminim! Lakin çoğunuzun aklına Ege'nin İncisi İZMİR gelmiştir! Gelmelidir! Gelecektir! İzmirli olmaktan onur duymakla birlikte İzmir'e aşık biriyimdir. Senelerden 1993 ve aylardan ise Eylül -en sevdiğim kız ismi, en sevdiğim aydır- yani sonbaharda doğdum. Terazi burcuyum, yani anlayacağınız üzere dengeli görünmeye çalışan dengesiz ve tabi ki ayrıntı düşkünüyüm ayrıca mükemmeliyetçililik sorunum vardır.  İstanbul'da üniversite okuyorum . Blog oluşturma fikri çok öncelerden beri olmasına rağmen, başlamaya fırsat bulamamıştım ya da cesaret edemedim yazılar yazmayı :) Yazarak kendimi iyi ifade ettiğimi düşünüp bir alamete koyulduk gidiyoruz bakalım, güzel sohbetler edelim, fikir paylaşımı yapalım istiyorum. Sizlerden geri bildirimlerinizi de yorumlarınızı da bekliyorum çünkü öğrendikçe gelişeceğimizi biliyorum. Yazmayı düşündüğüm çoğu şey kendi yaşadıklarımdan oluşacağı için biraz melankolik olması muhtemel lakin deli dolu biri olduğumu da söylemeden geçmeyeceğim. İki yıldır yakın arkadaşım olan "Kelimelere Sadakat Entitüsü" blog yazarı, bu işe başlamam da gerekli gazı verdiği için teşekkür ederim.

15 yorum:

  1. Merhaba. Ben de İzmirliyim hatta fanatik bir İzmirli ve de terazi burcuyum. Ama senin gibi çıtır çağlarımda değilim tabi ki aramızda 23 yaş var :)))

    İzmirin tarihiyle ilgili bir bloğa daha başladım geçenlerde. İlginç bilgiler vermeye çalışıyorum. İlgini çekerse sevinirim. Görüşmek üzere :)

    http://depresifayununizmiri.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayu abicim diyeyim o zaman :) takip ettim seni vee eminim ki ilgimi çekecek paylaşımlarınız vardır:) çok sevindim çünkü bloğumu kimse görmüyor diye üzülüyordum :)

      Sil
  2. Bana ayu de sadece heheee :)

    İlk başlarda benzer endişeleri herkes yaşıyor merak etme, izleyici sayın zamanla artacak tabi ki... KEZBAN paylaşımını da okudum ama ne yorum yazacağımı bilemedim, idare et artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah giderek çoğalır dediğin gibi :) O gibi paylaşımlarım daha çok olacak ama yavaş yavaş yazıyorum bakalım anlatacak o kadar kötü olay var ki neyse teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğun için :)

      Sil
  3. merhaba hoşgeldin blog alemine:)

    YanıtlaSil
  4. Her geçen gün genç blog yazarları çoğalıyor bu çok hoş. Durmak yok yazmaya devam! Hoşgeldin bakalım :)

    YanıtlaSil
  5. Eneee ilk defa terazi burcunda, bana bu kadar benzeyen ve hem gey hem blogger birini buldum. Sadakat benden senin gibi birini gizlediği için utanmalı bence. Püüü! Onur yürüyüşü olmasa tanışamayacaktık bak :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehehe canım benim olsun bak tanışmış olduuuuk :) Sadakat sağolsun tanıştırdı sizlerle heep :))

      Sil
    2. Sadakate sadakatin çok bakıyorum da diyerek uyuz bi cümleyle yorumumu yapmış olayım o zaman :D

      Sil